Resepi kek span coklat kacang
Resepi kek span coklat kacang
Bahan-bahan kek
185 ml mentega
185 ml zarah gula
3 telur
5 sudu besar yang dicincang walnut
Bahagian-bahagian 12 buah dalam tin, disalirkan
7 bahagian kacang walnut
krim mentega coklat
500 ml tepung gula
225 g mentega
4 sudu teh Koko serbuk
beberapa titik esen vanila
resepi kek span coklat kacang
Bagaimana untuk membuat kek span
Panaskan oven kepada 190 darjah C. rentak mentega dan gula sehingga Kembang masukkan telur satu persatu sambil menambah spoonful yang penuh tepung gandum setiap masa. Masukkan Baki tepung, Gaul
untuk adunan kek span dalam 2 segi empat tepat baking pan 20 cm yang bersalut kertas beroleskan roti mentega. kek span coklat resipi daging panggang selama 25-30 minit. kembali di atas rak dawai dan biarkan sejuk.
untuk krim mentega coklat; Ayakkan gula serbuk dan mengalahkan dengan mentega sehingga Kembang. Cairkan coklat dengan sedikit air yang mendidih, Campurkan adunan mentega dengan beberapa titik esen vanila.
halve setiap kek span coklat kepada 2. Ringan gris tiga bahagian dengan krim mentega 1/2 bahagian. 6 hirisan PIR dan meletakkannya di atas mana-mana mentega krim. Susun menjadi satu dengan SPAN biasa doh dipaling atas.
berus bahagian atas SPAN dengan krim mentega. melampirkan kacang walnut cincang 6. susun buah Samurai baki di atas bolu dan Sembur dengan coklat. menghias kek span dengan bahagian walnut.
Bahan-bahan kek
185 ml mentega
185 ml zarah gula
3 telur
5 sudu besar yang dicincang walnut
Bahagian-bahagian 12 buah dalam tin, disalirkan
7 bahagian kacang walnut
krim mentega coklat
500 ml tepung gula
225 g mentega
4 sudu teh Koko serbuk
beberapa titik esen vanila
resepi kek span coklat kacang
Bagaimana untuk membuat kek span
Panaskan oven kepada 190 darjah C. rentak mentega dan gula sehingga Kembang masukkan telur satu persatu sambil menambah spoonful yang penuh tepung gandum setiap masa. Masukkan Baki tepung, Gaul
untuk adunan kek span dalam 2 segi empat tepat baking pan 20 cm yang bersalut kertas beroleskan roti mentega. kek span coklat resipi daging panggang selama 25-30 minit. kembali di atas rak dawai dan biarkan sejuk.
untuk krim mentega coklat; Ayakkan gula serbuk dan mengalahkan dengan mentega sehingga Kembang. Cairkan coklat dengan sedikit air yang mendidih, Campurkan adunan mentega dengan beberapa titik esen vanila.
halve setiap kek span coklat kepada 2. Ringan gris tiga bahagian dengan krim mentega 1/2 bahagian. 6 hirisan PIR dan meletakkannya di atas mana-mana mentega krim. Susun menjadi satu dengan SPAN biasa doh dipaling atas.
berus bahagian atas SPAN dengan krim mentega. melampirkan kacang walnut cincang 6. susun buah Samurai baki di atas bolu dan Sembur dengan coklat. menghias kek span dengan bahagian walnut.
0 komentar:
Post a Comment
Anda pasti dah buka Laman ini, di mana komen anda