Resepi perap cendawan kuning
Resepi perap cendawan kuning
Bahan-bahan:
400 g Cendawan Tiram
tepung gandum 200 gr
air menyempitkannya
Halus bahan perasa:
5 ulas bawang merah
5 ulas bawang putih
5 bijirin candlenut
3 cm kunyit
1 sudu teh ketumbar, panggang
2 sudu kecil garam
Bagaimana untuk membuat:
Cendawan dengan herba, ADUN rata.
Memberikan air gandum
Merebut beberapa cendawan, memerah, meludah dalam campuran tepung
Panaskan minyak masak di
GORENG hingga kuning keperangan
Berkhidmat
Bahan-bahan:
400 g Cendawan Tiram
tepung gandum 200 gr
air menyempitkannya
Halus bahan perasa:
5 ulas bawang merah
5 ulas bawang putih
5 bijirin candlenut
3 cm kunyit
1 sudu teh ketumbar, panggang
2 sudu kecil garam
Bagaimana untuk membuat:
Cendawan dengan herba, ADUN rata.
Memberikan air gandum
Merebut beberapa cendawan, memerah, meludah dalam campuran tepung
Panaskan minyak masak di
GORENG hingga kuning keperangan
Berkhidmat
0 komentar:
Post a Comment
Anda pasti dah buka Laman ini, di mana komen anda