resipi makanan tradisional santan tembaga
resipi makanan tradisional santan tembaga
bahan-bahan kek
100 gram tepung beras.
50 g cornflour.
garam secukup rasa.
air 600 cc.
air daun suji (30 lmb) 50 cc.
pewarna hijau kek secukup rasa.
kelapa tembaga
Bagaimana untuk membuat kek tembaga kelapa
Masak bersama air gula perang dan daun pandan api tidak terlalu
besar. doh perlu dimasak, kapal selam terus kacau.
Tuangkan dalam santan dan masak sambil kacau sehingga mendidih. ketepikan.
Campurkan cornstarch dan garam. mencairkan dengan sedikit air. Tambah sari
daun suji dan chrome hijau, kacau.
mengambil kaca atau mangkuk. Letakkan sedikit hirisan daun pandan. Masukkan beberapa
sudu besar doh. Flush dengan sos. Letakkan 1 sudu kelapa.
tembaga kek kukus sehingga masak.
bahan-bahan kek
100 gram tepung beras.
50 g cornflour.
garam secukup rasa.
air 600 cc.
air daun suji (30 lmb) 50 cc.
pewarna hijau kek secukup rasa.
kelapa tembaga
Bagaimana untuk membuat kek tembaga kelapa
Masak bersama air gula perang dan daun pandan api tidak terlalu
besar. doh perlu dimasak, kapal selam terus kacau.
Tuangkan dalam santan dan masak sambil kacau sehingga mendidih. ketepikan.
Campurkan cornstarch dan garam. mencairkan dengan sedikit air. Tambah sari
daun suji dan chrome hijau, kacau.
mengambil kaca atau mangkuk. Letakkan sedikit hirisan daun pandan. Masukkan beberapa
sudu besar doh. Flush dengan sos. Letakkan 1 sudu kelapa.
tembaga kek kukus sehingga masak.
0 komentar:
Post a Comment
Anda pasti dah buka Laman ini, di mana komen anda