Tempoyak lada dibakar Cauliflower
Tempoyak lada dibakar Cauliflower
Ibu kepada 3 anak yang berjaya gaji suaminya bantuin ga perjalanan-perjalanan itu dari perniagaan beliau kepada mencapai 5 juta sebulan. Ingin tahu bagaimana? Klik di sini!
Membantu suami anda buat duit
NadiaMeutia.com
Pastikan kanak-kanak pengalaman dan pada masa yang sama meneruskan dan bergaji 7jt di rumah? Boleh! Senarai sekarang!
Tempoyak lada dibakar Cauliflower
Hidangan yang dimasak lada Cauliflower a Chef Budi Sutomo
Bahan-bahan:
2 cili semerah
150 Gr. cauliflower, coarsely dicincang
100 gr kentang, kukus dan lecek
1 telur
600 Gr. cendawan Ady, coarsely dicincang
mentega 30 gr
1 sudu teh lada yang dikisar halus
1 sudu teh garam halus
1 sudu teh tepung sup Veggie
150 gr ozarella keju
560 gr breadcrumbs
kerajang aluminium
Bahan-bahan sos:
60 gr yogurt
3 camca besar mayonaise
1 sudu besar sos tomato
Bagaimana untuk membuat:
Kurangkan lada ke dalam 4 keping, ketepikan.
Terhadap kandungannya, menggabungkan kentang, mentega, telur, serbuk sup vegetarian, cendawan dan cauliflower, Gaul
Masukkan lada yang dengan tampalan ini, kemudian Tabur dengan breadcrumbs dan keju mozarella.
Yang lepas memberi placemat aluminium foild di bawah.
Diteruskan sehingga semua lada diisi
Panggang lada di dalam ketuhar dengan suhu 170 darjah Celsius selama 25 minit atau sehingga selesai.
Angkat dan ketepikan
Untuk sos, Campurkan mayonaise, yogurt dan tomato sos, Gaul.
Berkhidmat cauliflower panggang dengan sos paprik menjadi pelengkap
0 komentar:
Post a Comment
Anda pasti dah buka Laman ini, di mana komen anda